Wil jij werken met Dynamics 365

Ben je net afgestudeerd / heb je minder dan 2 jaar werkervaring en wil je aan de slag in de wereld van ERP?

Dan is de wereld Dynamics 365 wellicht iets voor jou!

Bij onze klanten ga je gelijk aan de slag om Dynamics te verkennen. Van logistiek tot specifieke addons en begeleiding van alle medewerkers van het bedrijf. Je krijgt kundige trainingen om uiteindelijk met de nieuwste technieken aan het werk te gaan.

Wie zijn wij?

Ikwilwerkenmetdynamics.nl is een onderdeel van Diversity-International. Wij zijn niet de “typical recruiter”, wij zijn een “Dynamics Connector”. Wij werken meer dan 15 jaar met Dynamics dus we kennen de markt. In dit geval connecten we vers bloed voor onze klanten.

Wat ga je doen?

Bij onze klanten ga je natuurlijk programmeren en/of adviseren. Je komt onder begeleiding te staan van engineers en technicians. Ook kom je in contact met de klanten van onze klanten. Je wordt dus echt onderdeel van het bedrijf.

Als Software Engineer wordt je ingeschakeld om nieuwe software op te zetten, te ontwikkelen of te beheren voor onze klanten. Je bent vaak bezig met de laatste ontwikkelingen en tools. Je wordt hierbij begeleid en gecoached door ervaren medewerkers  in het vak.

Wat vragen wij van jou?

Je bent starter op de arbeidsmarkt of hebt tot 2 jaar werkervaring. Je vindt het leuk om complexe problemen op te lossen en je bent gek op code of bedrijfsprocessen. Je hebt ambitie en je wilt je ontwikkelen tot echte expert!

Verder vragen wij:

  • HBO of WO opleiding, waar Software engineering een wezenlijk onderdeel van uit maakt, bijv. Technische informatica, Electrotechniek.
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Geldig rijbewijs.
  • Je bent fulltime beschikbaar

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou de connecties naar onze klanten. We begeleiden jou bij de sollicitatie en maken je klaar voor je toekomst. En wij zorgen ervoor dat de secundaire arbeidsvoorwaarden goed zijn voor jouw start.

Wil jij werken met Dynamics?

Druk dan op de link.

Dynamics 365 Business Central
85%
Dynamics Ax Finance and Operations
75%
Dynamics CRM
65%

Laat ons je connecten

Diversity International

T

Scroll Up
× How can I help you?